» Stäng
» Välj
» Stäng
» Välj
Information

NYTT KONTO/MITT KONTO

OM SKJORTFABRIKEN
VÄLKOMMEN TILL SKJORTFABRIKEN

Vi förser Sverige med snygga och välsittande skjortor till överkomliga priser - direkt från fabriken hem till dig.
 
Vi på Skjortfabriken tycker att du är unik och att din skjorta också ska kunna vara det. Hos oss utformar du själv din helt egna skjorta. Vi syr sedan upp den enligt de önskemål och de mått du angett.
 
Men som alla vet är det först när man har skjortan på sig som man vet om man är nöjd eller inte. Så prova och berätta för oss vad du tycker. Vi kommer se till att du blir nöjd.
 
Vårt mål är att en skjorta av hög kvalitet inte ska kosta mer än 500 kr -vilket tyg och vilken design du än väljer. Våra skjortor kostar i basutförande bara 395 kr - oslagbart för en skjorta i egyptisk bomull.
 
Hur går det till?
 
Tyg och sömnad är det viktigaste när man ska tillverka en bra skjorta. Vi har därför valt att arbeta med tyger av egyptisk bomull eller motsvarande höga kvalitet. Till skillnad från de flesta andra tillverkare anger vi både densitet och trådtyp (ONE or TWO PLY) på alla våra tyger. Jämför gärna dessa med andra tillverkare.

Skjortfabriken samarbetar med en väletablerad fabrik som är specialiserad på skjortor sydda efter individuella mått. Vår order går direkt till fabriken där produktion sker enligt alla gällande kvalitetsnormer.
 
Hur kan vi ge dig ett så bra pris?
 
Andra skjortor säljs på konventionellt sätt genom dyra butikslägen med mycket personal. Skjortfabriken gör tvärtom. Inga dyra butiker, inga säljare. Det gör att vi kan ägna all vår energi åt design och kvalitet - och ändå hålla låga priser.